New! Kanne Breaddrink and Organic Kanne Fermented Grain® liquid for precious fish

Organic Kanne Fermented Grain® liquid for precious fish is a particularly popular choice as it has been developed especially for the realm of precious fish, where it will enhance the quality of the water in the pond and give a boost to the animals' vitality.

read more

Productproposal

Kanne Brottrunk - Die Herstellung

The production process

Master baker Wilhelm Kanne started experimenting with the fermentation of bread as early as the late 60s of the 20th century. The lactic acid bacteriaresulting from this process have a beneficial effect on the human organism...

read more
Kanne Brottrunk - Kanne Bio Brolacta® - neu im Sortiment

Kanne Bio Brolacta® - neu im Sortiment

Kanne Bio Brolacta® ist unser "Brottrunk plus"! Das spezielle Getränk mit dem starken Bodensatz ist ab sofort im Online-Shop, in der 0,75 Liter Flasche zu je 16 Flaschen im Karton erhältlich.
Es wird in einem speziellen Verfahren hergestellt, und enthält im Unterschied zum Kanne Bio Brottrunk einen Teil des fermentierten, gemahlenen Brotes, welches sich am Boden absetzt und vor Gebrauch kräftig aufgeschüttelt werden muss. Kanne Bio Brolacta® hat daher einen höheren Anteil an Mineralstoffen, Enzymen, Aminosäuren, Vitaminen und lebendigen Milchsäurebakterien, welche sich während des Fermentationsprozesses bilden.

read more
Kanne Brottrunk - Produkte für die Landwirtschaft

Kanne Bread Drink for agricultur

According to the motto “What is good for humans, is also good for animals”, Kanne Bread Drink® inventor Wilhelm Kanne concerned himself intensely with the effects of lactobacilli on animals. 

Kanne products can also be seamlessly integrated into the overall life cycle of the farm as they can be used as plant protection agents and soil quality enhancers. 

read more